Shtëpi në shitje
E re Kërko
Kërko për: në Fushë: dhe Fusha Numri për faqe
 
Objekte 1 - 20 prej 82
Numri Fusha Vendi   Titulli Cmimi (Euro)
KS-145 Lagja e Spitalit  LAGJA E SPITALIT-Prishtinë  0FERTË E RE SPECIALE: Shtëpi katër katëshe për shitje, ka pamje fantastike kah qyteti, ka një kopsht të bukur me pushimore nga druri, ka 2 garazhe për tri vetuara parking, gjendet në një vend të qetë dhe shumë të mirë për banim  325.000,00 
KS-1028 Sofali  Lagja Sofalia-Prishtinë  2 shtëpi trikatëshe me truall prej 17 arë për shitje në lagjën Sofali jo larg Xhamisë. 1). Njëra shtëpi është e re, 3 katëshe me sipërfaqe prej 380m2 e pa meremetuar.  300.000,00 
KS-2145 Lagja Muhaxhereve  Mahalla e Muhagjerve  2 shtepi per shitje ne lagjen e Muhagjerve, afer Gjamise se Muhagjerve, me siperfaqe 450m2, me siperfaqe te truallit 4 Ari. Çmimi: 270.000 €, te 2 shtepite shiten vetem bashkarisht.  270.000,00 
KS-2441 Llapnasell  Llapnasell  30 shtëpi për shitje në Llapnasellë, në   600,00 
KS-392 Kosova  Shtëpia e dëshirave të mia 
E re
Ofertë speciale
Gjeni per blerje shtepine e deshirave tuaja per nje jete me te mire, klikoni ne linkun Shtepi per shitje ose shkoni drejt në Më shumë... dhe zgjidheni per blerje shtepine e deshirave tuaja per nje jete me te mire Lagjen e Spitalit, Arberi, Velani, Kodra e Diellit, Aktash, Emshir, Hajvali, Kalabri, lagjën e Muhaxherëve, Taslixhe, Toukbashqe, Sofali... ADRESA: Rr. Eqrem Çabej nr. 31, të 1 Tetori,TEL. FIKS: +381 (0)38 248 165, TEL. MOB: +377 (0)44 245 454,E-MAIL:kosova-immobilien@hotmail.com 
0,00 
KS-2866 Hajvali  afër Fshatit Ndërkombëtar  Katër shtëpi për shitje në Hajvali, afër Fshatit Ndërkombëtar: 1) Shtëpi 2 katëshe, 300m2 objekt, 340m2 truall, 2) Shtëpi 2 katëshe, 300m2 objekt, 280m2 truall, 3) Shtëpi 2 katëshe, 300m2 objekt, 280m2 truall, 4) Shtëpi 2 katëshe, 300m2 objekt, 400m2 truall.  130.000,00 
KS-344 Lagja e Spitalit  Prishtinë- Llagja e Spitalit  Shiten 2 shtëpi dy katëshe për shitje, sip. për secilën 200m² dhe rreth 30 arë truall, në lagjen e Spitalit  290.000,00 
KS-869 Obilic  Kastriot (Obiliq)  Shiten 3 shtëpi dyktëshe në Kastriot (Obiliq), me sipërfaqe të truallit prej 25 arë truall. Shtëpitë e kanë rrethojën në një gjatësi prej 365 metra. Shtëpitë e kanë të përfunduar nërtimin e vrazhdë, suvatimin, sistemin e rrymës, etj. Shtëpitë janë me leje ndërtimi. Çmimi: 120.000€ për shtëpi  120.000,00 
KS-1578 Velani  Velani  Shiten tri shtepi te vjetra me gjithsej 6.45 ari ne lagjen Velania   258.000,00 
KS-3115 Hajvali  Hajvali  Shitet (ose ipet me qira) shtepia 2 katëshe ne Hajvali afër rruges kryesore me sipërfaqe 370m2. Çmimi për shitje: 300.000€. Çmimi për qira: 2500€.  300.000,00 
KS-3235 Peja  Vito Miric  Shitet shtëpia 2 katëshe me 28 Ari Truall ne Pejë (në Vito Miric, Rruga Katuni i Ri) me sipërfaqe 350m2. Komplet e Rregulluar. Çmimi 285.000€.  285.000,00 
KS-3233 Kolovica e re  Kolovica e Re  Shitet shtëpia 2 katëshe me 3 Ari Truall ne lagjen Kolovic e Re (afer ordinancës të syve Kubati) me sipërfaqe 270m2. Çmimi 110.000€.  110.000,00 
KS-3168 Fushe Kosove  Afër Postes të Vogël  Shitet shtëpia 2 katëshe me 4 Ari truall në Fushë Kosovë( 800m2 prej Postës të Vogël, me sipërfaqe 214m2. Ndertim i Vjetër. Çmimi: 65.000€  65.000,00 
KS-3219 Hajvali  Afër Gjamis  Shitet shtëpia 2 katëshe në Hajvali (afër Gjamis) me sipërfaqe 250m2 dhe ka 4.20 ari truall. Çmimi 105.000€.  105.000,00 
KS-3218 Fushe Kosove  Mbrapa Murebestit  Shitet shtëpia 2 katshe në Fushë Kosovë (Mbrapa Murebestit, rrugës për Uglar) me sipërfaqe 180m2 dhe ka 4 ari truall. Çmimi 85.000€.  85.000,00 
KS-3161 Mati 1  Te Përparimi  Shitet shtëpia 3 katëshe në lagjen Mati 1 (te Përparimi), me sipërfaqe 300m2. Komplet e mobiluar Çmimi: 470.000€  470.000,00 
KS-3000 Tasligje  Taslixhe  Shitet shtëpia 3 katëshe në lagjen Taslixhe me sipërfaqe 504m2, Shtëpia ka 2 hyrje gjithësej 12 dhoma, 5 banjo, ka oborrë. Çmimi: 500.000€  500.000,00 
KS-3089 Lagja e Spitalit  Mbi rrugën B  Shitet shtëpia 3 katëshe, 350m2, me 3 ari truall, në lagjen e spitalit (Mati 1), mbi rrugën B te banesat 13 katëshe. Shtëpia ka 3 dhoma ditës 2 kuzhina, 5 dhoma të fjetjes, 3 banjo, 3 shpajza, 3 ballkona dhe korridor.   300.000,00 
KS-3180 Veternik  Mbrapa Fortesës  Shitet shtëpia 3 katshe në Veterrnik (mbrapa Fortesës) me sipërfaqe 500m2 dhe ka 7 ari truall. Çmimi 300.000€   300.000,00 
KS-3230 Dodona  Afër Lapidarit Isa Kastrati   Shitet shtëpia 4 katëshe mbi Parkun e Qytetit (afër Lapidarit Isa Kastrati ) me sipërfaqe 350m2. Çmimi 135.000€   135.000,00 
 1  2  3  4  5 Next Hits 
 © 2006 by Kosova Immobilien