Kosova Immobilien

Kërkoni pronen tuaj

Kërkim i Avancuar

Suksesi juaj është udhëheqësi ynë kryesor.

Për më shumë se 10 vjet Agjencioni Kosova Immobilien është duke ndërtuar një pasuri të përvojës dhe njohurive me vlera të larta dhe tregun e pronave luksoze.

Në Shitje
4,200€ - Troje

Shitet 33 Ari Truall në Arberi , (mbi Ambasaden Gjermane Afër Stadiumit…

Më Shumë
330 Ari