Sorto Sipas:  

Shitet 60 Ari truall ne Qagllavic

Në Shitje
12,000€  

Shitet 60 Ari Truall në Qagllavic (afër Rezonances të Autostrada). Trualli ka ujë, rrymë, kanalizim, është e pershtatshme për zonë banimi.     Çmimi: 12.000…

Më Shumë
60 Ari

Shitet 28 Ari Truall ne Fushë Kosovë

Në Shitje
11,000€ - Troje

Shitet 28 Ari Truall në Fushë Kosovë (afër HIB Petroll, te Terminali Doganor). Trualli është i pershtatshem per biznes hapsire afariste, objekt zyre dhe veprimtari…

Më Shumë
28 Ari