Sorto Sipas:  

Shitet 5 Ari truall në Sofali

Në Shitje
26,000€ - Troje

Shitet 5 Ari Truall në Sofali (nën Xhami). Trualli ka ujë, rrymë, kanalizim, është e pershtatshme për zonë banimi. Me leje ndertimi. Çmimi: 26.000€/ Ari. …

Më Shumë
5 Ari

Shitet 3.5 Ari Truall në Lapnasell

Në Shitje
11,500€ - Troje

Shitet 3.5 Ari Truall në Lapnasell . Trualli ka rrugë, ujë, rrymë, kanalizim. Trualli ka leje ndertimi. Çmimi: 11.500€/ Ari.  +383/44245454 (VIBER). 044245454 kosova-immobilien@hotmail.com…

Më Shumë
350 m2

Shitet 27 Ari Truall në Fushë Kosovë

Në Shitje
7,000€ - Troje

Shitet 27 Ari Truall në Fushë Kosovë (afër Hekurishtes rruga për Obiliq). Trualli  ka rrug të Asfaltuar, ujë rrymë dhe kanalizim.  Me leje ndërtimit. Me…

Më Shumë
27000 m2