Sorto Sipas:  

Shitet 4 Ari truall ne lagjen Çagllavic

Në Shitje
30,000€ - Troje

Shitet 4 Ari truall në lagjen Çagllavic, (mbrapa lagjes Nilc). Trualli ka ujë, rrym kanalizim, rrug.   Çmimi: 30.000€. +383/ 44245454 (VIBER) 044245454 kosova-immobilien@hotmail.com…

Më Shumë
4 Ari

Shitet 4 Ari truall në lagjen Qendresa

Në Shitje
70,000€ - Troje

Shitet 4 Ari truall në lagjen Qendresa, (afër Gorenjes). Trualli ka infrakstruktur të plot: rrym, ujë, kanalizim, rrugë. E pershtatshme per banim, Trualli ka dokumentat…

Më Shumë
400 m2

Shitet 10 Ari e 66m2 truall në Obiliq

Në Shitje
50,000€ - Troje

Shitet 10 Ari e 66m2 truall në Obiliq, (Gjendet afër Qendres). Trualli ka infrakstruktur të plot: rrym, ujë, kanalizim, rrugë. E pershtatshme per banim, Trualli…

Më Shumë
1066 m2

Shitet 36 Ari truall në Obiliq

Në Shitje
126,000€ - Troje

Shitet 36 Ari truall në Obiliq (në Raskovc, rruga kryesore Prishtine-Podujev). Trualli ka infrakstruktur të plot: rrym, ujë, kanalizim, ka rrug të asfaltuar, gjendet afër rrugës kryesore.…

Më Shumë
3600 m2

Në Shitje
4,200€ - Troje

Shitet 33 Ari Truall në Arberi , (mbi Ambasaden Gjermane Afër Stadiumit Arena). Trualli ka: ujë, rrymë, dhe kanalizim. Me dokumenta ne rregull me fletë…

Më Shumë
330 Ari