Sorto Sipas:  

Shitet 10 Ari e 66m2 truall në Obiliq

Në Shitje
50,000€ - Troje

Shitet 10 Ari e 66m2 truall në Obiliq, (Gjendet afër Qendres). Trualli ka infrakstruktur të plot: rrym, ujë, kanalizim, rrugë. E pershtatshme per banim, Trualli…

Më Shumë
1066 m2

Shitet 36 Ari truall në Obiliq

Në Shitje
126,000€ - Troje

Shitet 36 Ari truall në Obiliq (në Raskovc, rruga kryesore Prishtine-Podujev). Trualli ka infrakstruktur të plot: rrym, ujë, kanalizim, ka rrug të asfaltuar, gjendet afër rrugës kryesore.…

Më Shumë
3600 m2

Në Shitje
4,200€ - Troje

Shitet 33 Ari Truall në Arberi , (mbi Ambasaden Gjermane Afër Stadiumit Arena). Trualli ka: ujë, rrymë, dhe kanalizim. Me dokumenta ne rregull me fletë…

Më Shumë
330 Ari