Sorto Sipas:  

Shitet 8 ari truall ne Matiçan

Në Shitje
10,000€ - Troje

Shitet 8 ari truall ne Matiçan (Të Villa Panorama). Trualli ka infrakstruktur te plot si: ujë, rrymë dhe kanalizm, rrugë me Kadaster. Me dokumenta ne…

Më Shumë
800 m2

Shitet 4 Ari në Mati 1

Në Shitje
19,000€ - Troje

Shitet 4 Ari në Mati 1 (Rruga Halil Kastrati, afër Shkolles Amërikane). Trualli ka te gjithë infrastrukturen e nevojshme si: uje, kanalizim , rryme. Trualli…

Më Shumë
4

Shitet 20 Ari Truall ne Preoc

Në Shitje
2,900€ - Troje

Shitet 20 Ari Truall në Preoc (afër rrethit të Preocit). Trualli është në një vend të qet banimi. Trualli ka infrastruktur, rrugë, ujë, kanalizim. Me…

Më Shumë
200