Sorto Sipas:  

Shitet 3.33 Ari truall në lagjen Velani

Në Shitje
80,000€ - Troje

Shitet 3.33 Ari truall në lagjen Velani (Afër semaforave te Velanis). Trualli ka infrastruktur te plot si: ujë, rrymë dhe kanalizim.   Çmimi: 80.000€. +377/…

Më Shumë
3000 m2

Shiten 40 Ari Truall në Llukar

Në Shitje
180,000€ - Troje

Shiten 40 Ari Truall në Llukar (Mbi Kazermen) Trualli ka afër Rrugen. Me dukumenta ne rregull, shitet komplet nuk ndahet.   Çmimi: 4500€. Për Ari…

Më Shumë
4000 m2

Shitet 4.5 Ari Truall në Obiliq

Në Shitje
24,000€ - Troje

Shitet 4.5Ari truall në Obiliq (te Ambullanta, afër shkollës Fillore). Trualli ka infrakstruktur të plot: rrym, ujë, kanalizim. ka rrug të asfaltuar, gjendet afër rrugës…

Më Shumë
4.5 m2

Shitet 64 Ari Truall në Gushteric e Ult

Në Shitje
32,000€ - Troje

Shitet 64 Ari Truall në Gushteric e Ult (Përball Sillosit). Trualli ka rrug. Pronari ka interesim ndrrim me banesa në Fushë Kosovë. Çmimi: 32.000€. +377/…

Më Shumë
640 m2