Sorto Sipas:  

Shitet 76 Ari truall në Prishtin-Berrnic

Në Shitje
6,200€ - Troje

Shitet 76 Ari Truall në Prishtinë-Berrnic (Afër shkolles Ilmi Rokovica). Trualli ka ifrakstruktur të plot si: ujë, rrymë, kanalizim. Trualli është më dukumenta në rregull.…

Më Shumë
76 Ari

Shitet 3.33 Ari truall në lagjen Velani

Në Shitje
80,000€ - Troje

Shitet 3.33 Ari truall në lagjen Velani (Afër semaforave te Velanis). Trualli ka infrastruktur te plot si: ujë, rrymë dhe kanalizim.   Çmimi: 80.000€. +377/…

Më Shumë
3000 m2

Shiten 40 Ari Truall në Llukar

Në Shitje
180,000€ - Troje

Shiten 40 Ari Truall në Llukar (Mbi Kazermen) Trualli ka afër Rrugen. Me dukumenta ne rregull, shitet komplet nuk ndahet.   Çmimi: 4500€. Për Ari…

Më Shumë
4000 m2

Shitet 4.5 Ari Truall në Obiliq

Në Shitje
24,000€ - Troje

Shitet 4.5Ari truall në Obiliq (te Ambullanta, afër shkollës Fillore). Trualli ka infrakstruktur të plot: rrym, ujë, kanalizim. ka rrug të asfaltuar, gjendet afër rrugës…

Më Shumë
4.5 m2