ID e Pronës : 3495

Në Shitje 5,100€ Për ari - Troje
88.76 ari Print

88.76 Ari Truall per shitje ne Lagjen Prishtina e Re, (Afër Lagjes Amerikane, te Pallati i Drejtësisë). Trualli shitet komplet dhe ka mundësi ndarje Trualli ka 60 Ari Livadh dhe pjesen tjeter mal. Ka rrugë të shtruar në dy anët e Truallit, ka qasje në Pallatin e Drejtësis.

Çmimi: 5100. € per Ari.
Çmimi: 453.000 € Komplet.

+377/ 44245454 (VIBER)

044245454
038248165
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme