ID e Pronës : 3949

Me Qira 1,700€ € - Lokal
150 m2 Print

Lokal afarist për qiradhënje në Qender afër sh.m. Sami Frasheri, në rrugën kryesore, me sipërfaqe 150m2, kati 1-rë, dhe 150m2, kati Përdhesë e ulët (bodrum). Lokalet kanë hyrje të ndara dhe mundë të meren ndaras ose së bashku, të përshtatshme për zyra, apo shërbime të ndryshme afariste.

Çmimi:
Kati 1 700€
Bodrumi 500€

 

+377/ 44245454 (VIBER)

044245454
038248165
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme