ID e Pronës : 3556

Në Shitje 150,000€ - Lokal
82 m2 Print

Lokal afarist për shitje në Qender (te Zanzi Bari), me sipërfaqe 60m2 hapsir afariste, dhe ka 8m2, kati Përdhes. Lokali është i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme si Zyhre, kafiteri, Ordinanc.

Ndërtim i vjetër.
Çmimi: 150.000€

kosova-immobilien@hotmail.com
Tel: 044 245 454; 038 248 165;

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme