ID e Pronës : 8295

Në Shitje Na kontaktoni - Banesa
85 m2 2 Dhoma 1 Banjo Print

Shiten banesa me sipëfaqe të ndryshme në Fushë Kosove:

Mbrapa Vivës Së Vjetër Përfundojn Korrik 2019

Banesat 3 dhomëshe, me 2 dhoma të gjumit, sallon me kuzhine, banjo, ballkon dhe korridor.

Me sipërfaqe 86.80m2 kati 7 dhe kati 8

Me Sipërfaqe 85.10m2 kati 1, 4, 5, 6, 7, 8.

Me sipërfaqe 76.30m2 kati 1 dhe kati 8.

_________________________________

Mbrapa Vivës së Vjetër Përfundojn Korrik 2019

Banesat 2 dhomëshe, me 1 dhome te gjumit, banjo, ballkon dhe korridor,

Me sipërfaqe 57m2 kati 4, kati 5, dhe kati 7

__________________________________

Afër Rrethit të Fushë Kosovës afër Samaforave: Përfundojn Tetor 2019

Banesat 4 dhomëshe me 3 dhoma gjumi, salloni me kuzhine, 2 banjo, shpajz dhe ballkon

Me sipërafqe 113m2 kati 1, kati 3 kati 5 dhe kati 7.

Banesa sallon me kuzhine me 2 dhoma te gjumit me siperfaqe 89.3m2 kati 1, kati 4,kati 5, kati 7-8

Banesat Jane me standarde shume te mira, kan parking rrugor, me ashensor ujë 24H.Me dokunetacione ne rregull, te gjitha perthehen te Noteri,

Çmimet sipas marrëveshjes

Info: 044 443 349

Ose 044 245 454

Mbrapa Vivës Së Vjetër Përfundojn Korrik 2019

Banesat 3 dhomëshe, me 2 dhoma të gjumit, sallon me kuzhine, banjo, ballkon dhe korridor.

Me sipërfaqe 86.80m2 kati 7 dhe kati 8

Me Sipërfaqe 85.10m2 kati 1, 4, 5, 6, 7, 8.

Me sipërfaqe 76.30m2 kati 1 dhe kati 8.

_________________________________

Mbrapa Vivës së Vjetër Përfundojn Korrik 2019

Banesat 2 dhomëshe, me 1 dhome te gjumit, banjo, ballkon dhe korridor,

Me sipërfaqe 57m2 kati 4, kati 5, dhe kati 7

__________________________________

Afër Rrethit të Fushë Kosovës afër Samaforave: Përfundojn Tetor 2019

Banesat 4 dhomëshe me 3 dhoma gjumi, salloni me kuzhine, 2 banjo, shpajz dhe ballkon

Me sipërafqe 113m2 kati 1, kati 3 kati 5 dhe kati 7.

Banesa sallon me kuzhine me 2 dhoma te gjumit me siperfaqe 89.3m2 kati 1, kati 4,kati 5, kati 7-8

Banesat Jane me standarde shume te mira, kan parking rrugor, me ashensor ujë 24H.Me dokunetacione ne rregull, te gjitha perthehen te Noteri,

Çmimet sipas marrëveshjes

Info: 044 443 349

Ose 044 245 454

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme