ID e Pronës : 1371

Në Shitje 850€ për m2 - Banesa

Shiten banesat, afer qendërs se qytetit ne lagjen e Muhaxherve mbi Ministri te Arsimit, ne Zonën A te ndërtimeve te Reja, me saktesisht mbi xhamin e Muhagjerëv.
Objekti duhet te jete i gatshem me dt. 30.12.2017.
Objektet janë ne një pozitë te veçantë, jane 2 Objekte ne drejtim vertikale me pamje jug-lindje dhe jug-perëndim, objektet, nga jashtë do te jen me tulle te kuqe.

Janë me leje te ndërtimit, kane përdhesen + 11 kate dhe Pent-Hausin.
Objektet do te i kenë nga 2 ashensorë (lifta).
Në këtë objekt do të ndërtohen edhe parkingjet nëntokësore ne kuader te objektit me tri nivele si dhe parkingjet për rreth obkektit.
Banesat do te kenë zonat e gjelbërua, parcela ku do te ndërtohen objektet është nga rruga ne rruge,(ne asnjë mënyre nuk ka mundësi me ju zane pamjet nga dikush tjetër ne asnjeren ane).

Banesat kane ketë renditje:
114 m2, Sallon + kuzhine, 3 dhoma gjumi,banje, WC, korridore, depo dhe 2 ballkone;
58.9 m2, Sallon + kuzhine me trapezari, dhoma e gjumit, korridori, banjo dhe ballkoni;
83 m2, Sallon + kuzhina me trapezari, 2 dhoma gjumi, banje, WC, korridore dhe ballkoni;
86 m2, Sallon + kuzhina me trapezari, 2 dhoma gjumi, banje, WC, korridori dhe ballkoni;
84 m2, Salloni + kuzhina me trapezari, 2 dhoma gjumi, korridori, banje WC dhe ballkoni.
57.9m2, Sallon + kuzhine me trapezari, dhoma e gjumit, korridori, banjo dhe ballkoni;
90 m2, Sallon + kuzhina me trapezari, 2 dhoma gjumi, banje, WC, korridore dhe ballkoni;
44.2m2, Sallon + kuzhine me trapezari, korridori, banjo dhe ballkoni;
61.9m2, Sallon + kuzhine me trapezari, dhoma e gjumit, korridori, banjo dhe ballkoni;

Ndertim i ri.
Çmimi: 850.

+377/ 44245454 (VIBER)

044245454
038248165
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme