ID e Pronës : 3330

Në Shitje 4,000€ Për Ari - Troje
107 ari Print

Shitet 1 Hektar e 7 Ari Truall në Sllatin (afër Hotel Ana), treualli ka infrastruktur, rrymë, ujë, kanalizim, ka qastje ne rrug dytsore, e pershtatshme për rostorante, magazin, hotel dhe veprimtari te ndryshme.

Çmimi: 4000 €/Ari.

+377/ 44245454 (VIBER)

044245454
038248165
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme