ID e Pronës : 3360

Në Shitje 22,000€ Për ari - Troje
16 ari Print

Shitet 16 Ari truall në lagjen Janina (mbrapa Bau Marketit). Trualli ka ujë, rrymë dhe kanalizim. Me dukumenta në rregull, me flet posedues. Trualli ka dalje në rrug te asfalltuar 17m.

Çmimi: 22.000 €/Ari.

+377/ 44245454 (VIBER)

044245454
038248165
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme