ID e Pronës : 3355

Në Shitje 20,000€ Për ari - Troje
4 ari Print

Shitet 4 Ari truall në lagjen Arberi (te rrethi i Arberis mbrapa Ismetit). Trualli ka ujë, rrymë dhe kanalizim. Me dukumenta në rregull, me flet posedues. Trualli ka dalje në rrug te asfalltuar 25m.

Çmimi: 20.000 €/Ari.

+377/ 44245454 (VIBER)

044245454
038248165
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme