ID e Pronës : 3084

Në Shitje 190,000€ - Shtëpi
180 m2 Print

Shitet shtepia në Sofali afër xhamisë së Sofalise, me siperfaqe banimi 180m2, dhe sipërfaqe të truallit 7.3 ari. Shtepia ka mundesi shitje komplet, ose shtepia me vetëm 3 ari truall, ose trualli me siperfaqe 4-5 ari pa shtepi. Ekziston mundesia e ndrimit të komplet pronës me banesë në Koder të Diellit, mbi 100m2, dhe pjesa tjetër kompenzim në të holla.

Çmimi: (komplet) 190.000€
(shtepia me 3 ari) 120.000€
(4-5 ari) 22.000€/ ari.

+377/ 44245454 (VIBER)

044245454
038248165
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme