ID e Pronës : 3889

Me Qira 4,000€ € - Objekte Afariste
360 m2 Print

Objekt për qiradhënje në magjistralen Prishtine-Ferizaj (afer spitalit Bahceci). Objekti ka 360 m2 zyre si dhe 1000 m2 magazina. Objekti eshte i ndertuar ne vitin 2011 dhe i ploteson te gjitha standartet e kerkuara. Cmimi per m2 eshte 3 euro duke perfishire zyret dhe magazinat. Egziston edhe mundesia e ndarjes se objketit nese kerkohet nje hapesire me e vogel.
Çmimi: 4000 €
+377/ 44245454 (VIBER)
044245454
038248165
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme