Rreth Nesh


KosovaImmobilienLogo_500x148

Ekipi në Kosova Immobilien është më shumë se vetëm agjentët e pasurive të patundshme në kërkim për listingun e pasurive të patundshme. Ne jemi një ekip i dedikuar dhe vërtetë të pasionuar, profesionistët e pronave të cilët kuptojnë nevojat dhe dëshirat e klientëve tanë. Kur merrni vendime të pronës që prekin familjen tuaj tani dhe në të ardhmen, ju keni nevojë për një partner te patundshmërive si Kosova Immobilien. Ne e kuptojmë se shtëpia juaj është një pjesë e rëndësishme e jetës suaj, ajo e strehon familjen tuaj, është ajo ku kujtimet bëhen dhe ajo ofron për të ardhmen tuaj. Për më shumë se 10 vjet Agjencioni Kosova Immobilien është duke ndërtuar një pasuri të përvojës dhe njohurive me vlera të larta dhe tregun e pronave luksoze.

Vlerat e Kosova Immobilien

Integriteti – Agjentët tanë gjithmonë do ju ofrojnë këshilla të ndershme dhe të zgjedhura me kujdes. Ne do ju sigurojmë që ju do të jeni në pozitë më të mirë të mundshme për të marrë vendime të qarta. Suksesi juaj është udhëheqësi ynë kryesor.

Profesionalizmi – Pasurit e patundshme komforte janë pasioni ynë dhe kjo tërheq fokusin tonë. Ne përpiqemi të sigurojmë një nivel të lartë të shërbimit personal, qoftë ju jeni një shitës apo blerës potencial.

Ekspertiza – Shërbimi dhe integriteti i mbështetur nga ekspertiza komerciale është ku Kosova Immobilien i qëndron larg. Me thellësinë e njohurive lokale dhe sy për mundësitë, ne jemi partneri juaj i pronës.

 

Klientët  e Kosova Immobilien

Përjetoni shërbimin, përjetoni ndryshimin, përjetoni Agjencionin Kosova Immobilien. Blerja apo shitja e një prone me Kosova Immobilien si partnerin tuaj të pronës do të thotë që ju jeni të informuar. Informacioni i mirë dërgon në vendime të mira, të cilat dërgojnë në rezultate të mira. Nga banesat dhe shtëpive bregdetare deri te pronat e menaxhuara dhe troje, Kosova Immobilien do të sigurohet që ju të keni të gjitha informacionet dhe mbështetjen që ju nevojitet. Kosova Immobilien minimizon rrezikun dhe rrit shpërblimin.