ID e Pronës : 15610

  5,100€ - Objekte Afariste
510 m2 12 Dhoma 3 Banjo Print

Ipet me qira Objekti 3 katshe në Qender (të ishë Ministria e Financav), me sipërfaqe 510m2.

Renditia:

Kati 1: 2 dhoma te punes, 1 dhomë të dites, 1 dhomë të takimeve, 1 depo dhe banjo.

Kati 2: 2 dhoma te punes, 1 dhomë të dites, 1 dhomë të takimeve, 1 depo dhe banjo.

Kati 3: 2 dhoma te punes, 1 dhomë të dites, 1dhomë të takimeve, 1 depo dhe banjo.

 

Çmimi: 5100€.

+383/ 44245454(VIBER).
044245454
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

www.kosova-immobilien.com

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme