ID e Pronës : 3616

Në Shitje 790,000€ - Objekte Afariste

Objekt afarist për shitje në lagjen Kalabria, me sipërfaqe 950m2, me gjithsej 7 ari truall. Objekti ka 3 kate zyre me sipërfaqe 350m2, dhe 2 kate objekt i destinuar për veprimtari prodhuese me sipërfaqe 600m2.

Mundesi kompenzimi deri në 20 %.
Ndërtim i ri.

Çmimi: 790.000€

kosova-immobilien@hotmail.com
Tel: 044 245 454; 038 248 165;

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme