ID e Pronës : 10749

Me Qira 1,300€ - Objekte Afariste
600 m2 Print

Objekt për qiradhënje në Veterrnik Afër Gorenjes (Afër Lagjes Amerikane). Objekti ka 600 m2. Objekti i ploteson te gjitha standartet e kerkuara.

Objeti kryesisht ka te beje me pune administrative, ose Spital, mendojme qe eshte shume i pershtatshem per Zyre, Oganizata të ndryshme.

Nese jeni te interesuar mund na kontaktoni dhe mund te vini vizit edhe te objekti, si dhe te bisedojme kushtet e qirase.

– Objekti i posedon P+3 Kate
-Objekti posedon parking të Veqant
-Qasje ne dy ante rruges.

Çmimi: 1300 € I negocjushen.

+383/ 44443349 (VIBER).
044443349
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

Karakteristika

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme