ID e Pronës : 12050

Me Qira 3,000€ - Objekte Afariste
1300 m2 Print

Objekt për qiradhënje në Rrugen kryesore për Çagllavic (afër Hib Petrol). Objekti ka 1300m2 më 15ari.  Ka mundesi shfrytzimi për veprimtari të ndryshme: Fabrikë, Depo, Zyre, etj.

Nese jeni te interesuar mund na kontaktoni dhe mund te vini vizit edhe te objekti, si dhe te bisedojme kushtet e qirase.
-Objekti posedon parking të veqant në Rrugën Kryesore.
-Qasje ne rruge.

Çmimi: 3000 €
+383/ 44245454 (VIBER)
044245454
kosova-immobilien@hotmail.com
www.kosova-immobilien.com

Karakteristika

Prona në Hartë

Prona të Ngjashme