Sorto Sipas:  

Shitet 5 Ari Truall në Matiqan

Në Shitje
Na kontaktoni - Troje

Shitet 5 Ari Truall në Matiqan (Mbi Fabriken Molika).   Trualli ka infrastruktur te plot si: ujë rrymë dhe kanalizim. Trualli behet ndrrim per ndertim…

Më Shumë
5 Ari

Shitet 27 Ari Truall në Qagllavic

Në Shitje
8,000€ - Troje

Shitet 27 Ari Truall në Qagllavic (Afer Auto Mites). Trualli ka rrugë me Kataster. Trualli ka mundesi te ndarjes. Toka ka afër si: ujë, rrymë…

Më Shumë
27 Ari

Shitet 31 Ari Truall në Qagllavic

Në Shitje
5,000€ - Troje

Shitet 31 Ari Truall në Qagllavic (Afer Auto Mites).   Trualli ka rrugë me Kataster.   Shitet komplet me flet poseduese.       Çmimi:…

Më Shumë
5000 Ari

Shitet 50 Ari Truall në Qagllavic

Në Shitje
8,000€ - Troje

Shitet 50 Ari Truall në Qagllavic (Afer Auto Mites). Trualli ka rrugë me Kataster. Shitet komplet me flet poseduese. Toka ka afër si: ujë, rrymë…

Më Shumë
50 Ari

Shitet 4 Ari Truall në Hajvali

Në Shitje
35,000€ - Troje

Shitet 4 Ari Truall në Hajvali (Rruga Follorina) Trualli ka rrug te asfalltuar. Trualli ka infrastruktur te plot si: rrugë, ujë, rrymë dhe kanalizim Me…

Më Shumë
4 Ari

Shitet 22 Ari Truall ne Lebanë

Në Shitje
4,500€ - Troje

Shitet 22 Ari Truall në Lebanë (Përball M-Technolgie, Rr. për Podujevë) Zonë biznësore, ka afër rrugen kryesore.                 …

Më Shumë
22 Ari